Cautare

2934 de rezultate pentru "scoli post liceale" (2.86 secunde)
In mod aproape sigur acest precedent va conduce la un val de proteste in randul grupurilor de elevi de la multe scoli si licee din Romania, motivele acestor manifestatii fiind mai putin importante.
Nu pentru salariile bugetarilor, scoli, spitale sau autostrazi. ... noi nu ne ocupam de scoli, autostrazi, lupta impotriva saraciei, locuinte, apa, canalizare, gaze.
Se ignora faptul ca majoritatea cladirilor care adapostesc spitale (ca si scoli, de altfel) sunt foarte, foarte vechi si intr-o stare de degradare avansata.
Asa ca, in anul de gratie 2007, vom intra cu scoli in care elevii nu au apa, nu au unde-si face nevoile decit intr-un fel de gropi, pompos denumite wc-uri, si unde au sanse mari sa se imbolnaveasca.
Legea educatiei sexuale in scoli a fost adoptata in Parlament. Orele de educatie sexuala incep in clasa a VIII-a, numai cu acordul parintilor.
Pentru ca in multe joburi meseria se invata practic la locul de munca, cunostintele teoretice dobindite prin scoli ajuta, dar nu sint suficiente.
Astfel, pentru ei, desi initial l-au premiat ca fiind "educativ", filmul este "prea dur" pentru a fi difuzat in scoli, licee si cinematografe franceze si singura concesie pe care i-o pot face deocamdata este aceea de a-i fi permis sa apara insotit de un mesaj de avertisment care sa atentioneze spectatorii asupra scenelor care ar putea dauna francezilor sensibili si tinerilor.
Din pacate toate acestea sunt rapid uitate cand oamenii pun mana pe ciolan, iar in acest timp scolile se degradeaza din ce in ce mai mult, mii de copii, daca nu zeci de mii, invata in scoli fara apa curenta si care au toalete stricate sau, si mai rau, nu le au de loc.
Ore mai scurte la mai multe scoli din Gorj. Ca sa faca economie la gaze si la electricitate, mai multi directori au propus scurtarea orelor de curs de la 45, la 40 de minute.
Numarul cazurilor de violenta in scoli a crescut cu aproximativ 2000 fata de anul precedent. Este vorba de atacul la persoana, violenta sau distrugere de bunuri care apartin unitatilor de invatamant.
Satui sa mai stea in frig, elevii unei scoli din Drobeta Turnu Severin au organizat un targ de Craciun pentru a cumpara o centrala.
Italia scoate mobilul din scoli. Ministrul Educatiei din Italia atrage atentia asupra distragerii atentiei copiilor. Regulile difera de la o scoala la alta - unele permit elevilor sa vina cu telefoanele mobile, dar sa le predea la intrare.
Elevii si prescolarii de la mai multe scoli si gradinite din Constanta invata in frig. Avariile de la reteaua de termoficare sunt tot mai dese, asa ca unele unitati scolare au decis sa reduca durata orelor de curs.
In Romania sunt 118 scoli incadrate cu risc seismic de clasa 1. Premierul Nicolae Ciuca a cerut reabilitarea imediata a acestor scoli.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Situatia este alarmanta din scoli, unde multi elevi par sa nu mai poata iesi din caracatita drogurilor. Situatia este cu atat mai greu de gestionat cu cat parintii nu accepta realitatea.
Ron DeSantis a dat o lege care interzice Shakespeare in scoli Romeo si Julieta este interzisa copiilor in scolile din Florida Discutiile despre gen si sex sunt interzise in scolile din Florida
Propunerea ca elevii sa fie testati antidrog in scoli a starnit controverse, dupa ce a fost lansata in spatiul public.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat in prima sa conferinta de presa ca, desi a remarcat o anumita politizare a activitatii ministerului de resort, nu vor exista schimbari si rechemari la post in valuri ale ambasadorilor Romaniei peste hotare.
Astfel, pentru functia de negociator-sef adjunct din cadrul MIE, PD l-a desemnat pe Adrian Nitu, propus initial pentru un post de secretar de stat in MAE.
google-analytics.com